Lucie Mošnerová dne 29.01.2020 hodnotil(a) produkt:
Canvit BARF Silybum Marianum 160 g

Prohlédnout na e-shopu
Za mě spokojenost, dáváme staršímu pejskovi na podporu jater a zatím funguje
Alena Knoflíčková dne 29.01.2020 hodnotil(a) produkt:
Alavis Calming Extra silný 30 tbl

Prohlédnout na e-shopu
Celkové zklidnění pejska a dobrý spánek.
Náš pejsek má po amputaci ocásu. Od veterináře dostal na zklidnění Aptus Relax, nyní užívá Alavis Calming extra silný. Po podání základní dávky je pejsek zklidněný a i přes bolesti při hojení rány dobře spí. Jelikož trpí separační úzkostí, budeme podávat tento produkt i nadále, neboť se osvědčil.
Pejsek Alavis Calming nepozře jako pamlsek, ale zamíchaný do potravy ano.
Michaela Vojtíšková dne 29.01.2020 hodnotil(a) produkt:
pamlsky Dokas plátky 70 g

Prohlédnout na e-shopu
Levnější (a také méně kvalitní) varianta sušeného masa. Proužky jsou takové vláčné, takže se dají nakrájet na malé kousky a použít třeba při výcviku. Pes je přijme úplně bez problémů a nezaznameli jsme po nich žádné zažívací problémy.
cena, dělitelné na menší kousky
jen 93 % masa
Michaela Vojtíšková dne 29.01.2020 hodnotil(a) produkt:
Pamlsky Dokas Králičí plátky 70 g

Prohlédnout na e-shopu
Levnější (a také méně kvalitní) varianta sušeného masa. Proužky jsou takové vláčné, takže se dají nakrájet na malé kousky a použít třeba při výcviku. Pes je přijme úplně bez problémů a nezaznameli jsme po nich žádné zažívací problémy.
cena, dělitelné na menší kousky
jen 93 % masa
Michaela Vojtíšková dne 29.01.2020 hodnotil(a) produkt:
Pamlsky Dokas Hovězí plátky 70 g

Prohlédnout na e-shopu
Levnější (a také méně kvalitní) varianta sušeného masa. Proužky jsou takové vláčné, takže se dají nakrájet na malé kousky a použít třeba při výcviku. Pes je přijme úplně bez problémů a nezaznameli jsme po nich žádné zažívací problémy.
cena, dělitelné na menší kousky
jen 93 % masa
Michaela Vojtíšková dne 29.01.2020 hodnotil(a) produkt:
Pamlsky Dokas Kuřecí prsa kousky 70 g

Prohlédnout na e-shopu
Nelíbí se mi docela nízký podíl masa, ale za tuto cenu je to jednou za čas přijatelné. Každopádně mezi ty nejkvalitnější tyto pamlsky určitě nepatří. Psovi nicméně chutnají, dají se rozdělit na ještě menší kousky, takže na cvičák fajn volba.
cena
nízký obsah masa (na to, že se má jednat o čistě masový pamlsek)
Michaela Vojtíšková dne 29.01.2020 hodnotil(a) produkt:
Pamlsky Dokas Kachní prsa kousky 70 g

Prohlédnout na e-shopu
Menší kousky kachního masa, vypadají dobře, dají se v pohodě dělit na ještě menší kusy, takže jsou super i na výcvik. Vadí mi ale, že ve skutečnosti obsahují jen něco málo přes 90 % masa. Jako levnější alternativa jednou za čas to ale není špatná volba.
cena, dále dělitelné kousky
obsah masa jen 93 %
Michaela Vojtíšková dne 29.01.2020 hodnotil(a) produkt:
Pamlsky Dokas Tyčinky z hovězí kůže a kachního masa 200 g

Prohlédnout na e-shopu
U nás hodně oblíbený pamlsek, ale tyčinka je hned pryč. Na některých tyčinkách je masa více, na některých méně. Dají se ale od jiných výrobců sehnat levněji.
psa baví tyčinky žvýkat (ale větším psům nevydrží dlouho)
poměrně vysoká cena (oproti konkurenci), ne vždy je na tyčince hodně masa
Michaela Vojtíšková dne 29.01.2020 hodnotil(a) produkt:
Mapes zdravá odměna plíce 30 g

Prohlédnout na e-shopu
Pamlsek bez zbytečné chemie, pes je má moc rád. Nevoní zrovna nejlépe, takže do kapsy se mi je moc dávat nechce, ale teoreticky pro většího psa jsou velikostně vhodné i na cvičák/procházku.
cena, velikost, přírodní produkt
zápach
Michaela Vojtíšková dne 29.01.2020 hodnotil(a) produkt:
MAPES zdravá odměna

Prohlédnout na e-shopu
Pamlsek bez zbytečné chemie, pes je má moc rád. Nevoní zrovna nejlépe, takže do kapsy se mi je moc dávat nechce, ale teoreticky pro většího psa jsou velikostně vhodné i na cvičák/procházku.
cena, velikost, přírodní produkt
zápach